söndag 15 februari 2009

Uppdatering!



Ja, äntligen ska jag ta mig i kragen och uppdatera lite...
Det är inte alltid helt lätt att komma på något bra att skriva och ibland är man helt enkelt inte på humör för bloggande.

I torsdags åkte jag med Stuart till en hästtandläkare.
Han fick dra ut en av Stuarts "frambetar". Det var en infektion i den tanden och den var lite lös. Han trodde att det var den som orsakat Stuarts munproblem. Så nu får jag se om han tuggar, äter bättre och går upp lite mer i vikt. Förövrigt så tyckte han att Stuart hade en fin mun med bra tänder för att vara så gammal. Det känns ju alltid bra att höra, för visst vill man att han ska leva i flera år till.

Annars så händer här inte så mycket. Sambon har börjat med garaget invändigt. Isolerar och har sig. Det ska bli en förrådsdel där ute också. Bra att kunna stuva undan massa saker som inte får plats inne.
Bra för oss båda när han får klart där ute och kan ha ordning på alla verktyg, maskiner, skruvar och annat bös! Kanske kan han bygga ihop en kaninbur då. Är så sugen på att köpa kaniner till våren. men, men, vi får se vad tiden räcker till. Mycket har man att göra och många saker vill man...
Nu går man mest och längtar efter våren. Allt känns så mycket lättare då...

Inga kommentarer: